Andorra la Vella celebra el Mercat de la Vall aquest dissabte

S’han cancel·lat els tallers I les animacions i s’ha ampliat la distància entre parades a 1,5 metres per evitar la propagació del coronavirus

Una paradeta del Mercat de la Vall.
Una paradeta del Mercat de la Vall. Comú d'Andorra la Vella/ Tony Lara

La mostra de productes agroalimentaris i artesans, que se celebra cada primer dissabte de mes al Centre Històric, tindrà lloc el pròxim 1 d’agost des de les 11:00 i fins a les 21:00 hores. S’ha de destacar que la suspensió de la festa major de la parròquia ha fet que es reprengui el format habitual, i no durant dos dies com estava previst inicialment.

Així doncs, aquest dissabte se celebrarà per segon mes consecutiu. Enguany la mostra es va reprendre el 4 de juliol, dos mesos més tard de l’habitual a causa de la crisi sanitària de la covid, i s’allargarà fins a l’octubre. Hi participaran prop d’una trentena de paradistes amb productes agroalimentaris, d’artesania creativa i art.

No obstant això, s’ha hagut de reformular el mercat per evitar la propagació del coronavirus, cancel·lant els tallers i animacions i ampliant la distància entre parades a 1,5 metres. La iniciativa, que ja és un referent permanent del Centre Històric, complirà quatre anys aquest setembre.

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.