Andorra la Vella celebra el Mercat de la Vall aquest dissabte

S’han cancel·lat els tallers I les animacions i s’ha ampliat la distància entre parades a 1,5 metres per evitar la propagació del coronavirus

Una paradeta del Mercat de la Vall.
Una paradeta del Mercat de la Vall. Comú d'Andorra la Vella/ Tony Lara

La mostra de productes agroalimentaris i artesans, que se celebra cada primer dissabte de mes al Centre Històric, tindrà lloc el pròxim 1 d’agost des de les 11:00 i fins a les 21:00 hores. S’ha de destacar que la suspensió de la festa major de la parròquia ha fet que es reprengui el format habitual, i no durant dos dies com estava previst inicialment.

Així doncs, aquest dissabte se celebrarà per segon mes consecutiu. Enguany la mostra es va reprendre el 4 de juliol, dos mesos més tard de l’habitual a causa de la crisi sanitària de la covid, i s’allargarà fins a l’octubre. Hi participaran prop d’una trentena de paradistes amb productes agroalimentaris, d’artesania creativa i art.

No obstant això, s’ha hagut de reformular el mercat per evitar la propagació del coronavirus, cancel·lant els tallers i animacions i ampliant la distància entre parades a 1,5 metres. La iniciativa, que ja és un referent permanent del Centre Històric, complirà quatre anys aquest setembre.

Comentaris (1)

Trending