L’Andorra Sax Fest i l’Ambaixada francesa organitzen un concert de Jazz

Tindrà lloc el proper 11 de maig a les 21h al Teatre Comunal i anirà a càrrec del quintet WaaX Jazz Band

Una imatge de la WaaX Jazz Band.
Una imatge de la WaaX Jazz Band.

L’Andorra Sax Fest, amb el partenariat de l’Ambaixada de França, han presentat el proper concert de Jazz que han organitzat. Tindrà lloc el proper dia 11 de maig, a les 21 h, al Teatre Comunal d’Andorra la Vella. Anirà a càrrec del quintet de jazz francès WaaX Jazz Band, creat el 2018 sota la iniciativa del saxofonista Rapahael Illes.

A més de l’impulsor de la formació, el grup està composat per Remi Vignolo, a la bateria, Samuel Hubert, al baix, Martin Ferreyros, a la guitarra i Emmanuel Duprei, al teclat, tots ells procedents de l’àmbit del jazz. La seva intenció sempre ha estat, des dels seus inicis, explorar un so més elèctric i urbà. Després d’una residència a un club i el pas per diversos festivals, enguany han publicat el seu primer àlbum.

En paraules d’Efrem Roca, president de l’Associació de Saxofonistes d’Andorra i director de l’Andorra Sax Fest, “allò que tenen en comú els membres de WaaX és que tots són fans de les sensacions fortes, així que lliscaran per l’escenari, i ens convidaran a viatjar i ballar amb la seva música”. Paral·lelament, Jean Claude Tribolet, Ambaixador de França, confirma que “és un gran orgull que formin part de la cartellera de la temporada cultural d’aquest any, tot oferint un concert de jazz de primer nivell”.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending