El L’Andart rep 120 candidatures per participar a l’edició que comença el setembre

El termini de presentació es va tancar aquest dijous i ara els comissaris hauran d'avaluar les propostes dels artistes

Presentació de L'andart 2023 a la Catsa.
Presentació de L'andart 2023 a la Catsa.

El L'Andart rep 120 candidatures per participar a l'edició que comença el setembre a la parròquia de Sant Julià de Lòria.El termini de presentació es va tancar aquest dijous i ara els comissaris -Albert Gusi i Pere Moles- hauran d avaluar les candidatures dels artistes.

El L’andart és un festivalque posa en valor l’expressió artística com a element de reflexió davant els reptes actuals de la societat i com a forma d’implicar la ciutadania en els processos creatius, configurant espais d’intercanvi i de convivència cultural.

La cinquena edició arriba disposada a encetar una conversa interactiva sobre l’economia circular,  en un moment en què la crisi del model energètic i l’impacte del canvi climàtic ens commina a buscar una nova manera de relacionar-nos amb l’entorn. Tot plegat, sota el lema de: ‘La Muntanya en circulació.”

La proposta s’escamparà del 15 de setembre al 15 de novembre per dues zones: el nucli urbà de Sant Julià de Lòria i l’antiga fàbrica de tabacs Catsa, per donar vida a espais oblidats i acostar les creacions artístiques a tothom. L’art surt al carrer per establir un diàleg proper, que s’acompanya de múltiples accions paral·leles i activitats complementàries.

Aquest any hi ha un país convidat que és San Marino. Una mostra dels seus artistes emergents es podrà veure a la Catsa, a les Arades.

Comentaris

Trending