L’ambaixada espanyola acull una exposició de Joaquín Ureña

Les obres de pintor es podran visitar des del divendres fins a l’11 de gener i la inauguració tindrà lloc el dijous al vespre

El pintor Joaquín Ureña.
El pintor Joaquín Ureña.

L’ambaixada espanyola acollirà a partir del pròxim dijous una exposició amb obres del pintor lleidatà Joaquín Ureña. La inauguració de la mostra tindrà lloc llavors, però no serà fins al divendres quan s’obri al públic en general. Els quadres es podran visitar fins a l’11 de gener.

Segons s’ha explicat en un comunicat des de la seu diplomàtica, Ureña és un pintor molt reconegut en el món de les arts. Una de les peces estrella de l’exposició serà el seu ‘Quadre per caminar’. Es tracta d’una obra de 15,60 per 1,95 metres, compost de fins a nou mòduls.

També hi haurà altres quadres de gran format, així com escultures fetes de paper i els coneguts com a “apunts”. Es tracta de pintures d’aquarel·la improvisades que reflecteixen escenes de la vida quotidiana de ciutadans anònims.

L’acte d’inauguració tindrà lloc dijous, a les set de la tarda. A partir del divendres, la podrà ja visitar qualsevol ciutadà. L’horari serà de les deu del matí a la una de la tarda i de les quatre a les set del vespre, entre setmana, i els dissabtes, de deu a una. La mostra romandrà oberta fins a l’11 de gener.

Documents

Etiquetes

Comentaris

Trending