Els alumnes del Conservatori de Tolosa trasmeten la seva experiència al grup de teatre del Lycée

Han efectuat una estada de tres dies amb la lectura teatralitzada de l'obra 'Zoom' de Gilles Granouillet

Els alumnes del Lycée i del Conservatori amb els seus professors.
Els alumnes del Lycée i del Conservatori amb els seus professors. LYCÉE COMTE DE FOIX

Els alumnes del Conservatoire Théâtre à Rayonnement Régional de Toulouse, i els seus professors Katharina Stalder i Hugues Chabalier, han fet una estada de tres dies a Andorra la Vella amb un intercanvi amb el grup teatral de joves estudiants de seconde (4t de segona ensenyança) del Lycée Comte de Foix.

Aquesta trobada és una oportunitat perquè les actrius del Conservatori transmetin la seva il·lusió i la seva experiència en moments inoblidables compartits amb els joves
estudiants del lycée. Els alumnes de teatre també faran una lectura teatralitzada d'un text de l’obra 'Zoom' de Gilles Granouillet. Ja fa quatre anys que té lloc aquesta col·laboració gràcies al suport de la direcció del centre educatiu francès al projecte de teatre liderat per dues professores de literatura moderna, Céline Mingam i Isabelle Désert i també gràcies a una col·laboració fructífera amb l’Associació de membres de l'ordre de les palmes acadèmiques (Amopa).

El taller es va iniciar l'any 2014, i habitualment acull una vintena d'alumnes cada any i dona lloc a una o més actuacions al teatre comunal d’Andorra la Vella. Enguany, l’obra escollida és el musical 'Une femme se déplace' de David Lescot de la Companyia Kaïros.

Comentaris (1)

Trending