Cultura suma 30.500 euros més de despesa per a la Biennal de Venècia

Després de respondre la socialdemòcrata Susanna Vela, el ministeri publicita un altre pagament per serveis logístics

-
-
Les despeses relacionades amb la participació d’Andorra amb la Biennal de Venècia no s’aturen. Cert que el ministeri de Cultura ja havia deixat oberta la porta, en una resposta donada la setmana passada a la consellera socialdemòcrata Susanna Vela, d’haver d’afrontar algun pagament més més enllà dels conceptes que pel cap baix suposaven un desemborsament de 130.000 euros. Tot just una setmana després, el departament anuncia una adjudicació valorada en 30.500 euros més.

Es tracta de la gestió de serveis de la Biennal, que són, més o menys, les tasques de suport, així, en global, per a l’artista escollit en aquesta edició del certamen, el francès Philippe Shangti, que exposa la seva obra ‘El futur és ara’. Les tasques de gestió logística s’encomanen a DG Arte Communications. De fet, és la segona comanda d’una mateixa tasca. A la mateixa firma ja se li havia fet una primera adjudicació pel mateix concepte i, pràcticament també, per la mateixa quantitat.

Totes despeses abonades o compromeses per ara ja estaven previstes. Fonts governamentals asseguren que no hi ha cap desviació pressupostària. I que entre la previsió comptable del 2018 i la del 2019 ja es va establir tot el que es pensava destinar al projecte que finalment signa Shangti com a ara visible. La resposta parlamentària donada a Vela només incloïa alguns conceptes del projecte perquè la consellera, aclareixen des de Prat de la Creu, només es va interessar per algunes qüestions en concret. Per tant, la inversió final no seran ni 130.000 euros ni 160.000. Seran més. Però ja s'havien previst (i el Consell General ho va autoritzar).

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending