Cues per votar i satisfacció entre els candidats de Sant Julià de Lòria per la feina feta

Un dels electors de Sant Julià de Lòria
Un dels electors de Sant Julià de Lòria
La casa comuna de Sant Julià de Lòria ha registrat cues importants durant tot el matí d'aquest diumenge per votar en les eleccions comunals. Els tres candidats a cònsol major, Josep Majoral, Joan Travesset i Cerni Cairat ja han exercit el dret al vot acompanyats pels seus familiars en una jornada marcada pel bon temps. Tots tres han mostrat la seva satisfacció per l'alta participació i per una campanya que han qualificat de neta.

Majoral, Travesset i Cairat diuen que han pogut fer arribar les seves propostes als electors durant els quinze dies de campanya. El candidat de Terceravia-Unió Laurediana afirma que "el nostre objectiu és guanyar per poder treballar per als ciutadans".  Majoral ha volgut agrair a les altres dues candidatures, "la campanya neta que ha permès debatre diverses idees".

Travesset, d'Units pel Canvi, per la seva part, ha recordat que "les eleccions són la festa de la demòcracia" i ha mostrat els seus desitjos que "hi hagi una gran participació". A l'hora de fer el balanç de la campanya, el candidat a cònsol major ha assegurat que "hem treballat per aquesta nova manera de fer política a Sant Julià de Lòria".

La participació també ha estat un dels aspectes que ha esmentat el candidat de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat. "Esperem que hi participi molta gent perquè hi una interès de la població per fer-es escoltar". Cairat opina que han proposat un programa que "considerem guanyador per a la parròquia i a partir d'aquí és l'elector qui decideix. Per nosaltres ja és una victòria estar presents aquí i les sensacion s que tenim són bones". El candidat a cònsol major ha afegit que "hem fet una campanya propera a la gent i esperem que es tradueixi en el resultat d'aquest diumenge".

Fins a les 12 hores a Sant Julià de Lòria havien votat 1.486 persones, el 36,1% dels 4.126 electors cridats a les urnes. Aquestes dades inclouen el vot judicial. Entre els votants de primera hora hi havia l'excap de Govern, Òscar Ribas i els consellers comunals Josep Pintat i Oliver Alís.

 

Comentaris

Trending