Crida a concentrar-se a la Rotonda quan es conegui la sentència del procés català

Per les xarxes socials circula un missatge que reclama la mobilització en protesta per una previsible resolució condemnatòria

Comentaris

-
-

Els independentistes catalans que resideixen a Andorra també preparen mobilitzacions per quan es conegui la sentència als líders polítics empresonats i jutjats acusats de rebel·lió, sedició i malversació de fons al Tribunal Suprem espanyol. Per les xarxes socials ja circula on i quan seria la concentració de protesta en cas que la resolució fos condemnatòria: la plaça de la Rotonda a les vuit del vespre.

Fa dies que a Catalunya es preparen les accions que les entitats sobiranistes preveuen organitzar quan el Suprem faci pública la sentència als exmembres del govern de la Generalitat jutjats durant el primer semestre de l’any, encapçalats per l’exvicepresident, Oriol Junqueras, així com pels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sánchez, i d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. Tot apunta a una sentència condemnatòria i a penes de molts anys de presó, fet que, es preveu, acabi provocant importants mobilitzacions al carrer.

Els catalans que viuen al Principat també estan mirant d’organitzar a alguna resposta. En concret, a les xarxes ha començat a circular un missatge que posa hora i data a una hipotètica concentració de protesta: vuit del vespre del dia que es conegui la sentència a la plaça de la Rotonda a Andorra la Vella. “Quan surti la sentència, mobilització immediata. Tu ets la resposta”, indica el muntatge gràfic.

Etiquetes

Comentaris (21)

Trending