Creu Roja fa contractes escrits a 25 treballadors

L’entitat deixa clar que no s’ha fet cap pas enrere en les condicions de cap dels treballadors que han signat i dona per “tancada” la polèmica pel comunicat de l’USdA

-
-

Creu Roja ja ha tancat el procés de signatura dels contractes escrits dels seus treballadors. En total, 25. Tots ells, ha posat en relleu el director general de l’ONG, Jordi Fernández, signats sense cap problema, malgrat la polèmica sorgida arran del comunicat fet en el seu dia des de la Unió Sindical. Sobre aquest punt, el dirigent de l’entitat ha volgut donar la polèmica per tancada, tot i que no s’ha estat de lamentar que des de l’organització sindical es fes pública la denúncia sense haver parlat prèviament amb ells.

Fernández ha explicat a Altaveu que tot el procediment de conversió dels contractes verbals en escrits, seguint el que estipula la Llei de Relacions Laborals aprovada a finals del 2018, s’ha conclòs. I ho ha fet amb la signatura d’un total de 25. “Tots estan firmats”, afirma el director general de Creu Roja, tot deixant clar que des de l’entitat “no volíem estar fora de la llei”.

A més, assegura, la seva signatura no ha comportat, en cap cas, cap pas enrere per al treballador. El màxim responsable de la branca andorrana de l’ONG sanitària destaca que les condicions del contracte escrit són les mateixes que gaudien prèviament. De fet, posa en relleu que aquest procés es va fer “amb un advocat per garantir que tot es feia segons la llei” i que no se’ns hagués tolerat oferir pitjors condicions”.

Davant aquesta realitat, Fernández és partidari de donar per “tancada” la polèmica sorgida arran del comunicat que, al seu entendre, “es va magnificar” tot indicant que “si hi hagués hagut algun motiu per denunciar, s’hagués fet”, cosa que no ha passat. Tot i això, no s’està de llençar una crítica cap a l’USdA: “Ells han de poder parlar en nom dels treballadors però en el nostre cas no ens van ni preguntar res”.

Etiquetes

Comentaris

Trending