Crèdit Andorrà denuncia a la policia la proliferació de perfils falsos a les xarxes socials

L’entitat es desvincula de qualsevol informació que no sigui la que tramet pels canals oficials

-
-
Diversos missatges suposadament llançats per Crèdit Andorrà han sorprès durant el dia d’avui a molts clients de l’entitat i usuaris de les xarxes socials. Es tracta de simples ‘fakes’ o suplantació de la identitat virtual de l’entitat bancària. A banda de fer l’oportú aclariment a través dels seus perfils oficials, Crèdit Andorrà ha denunciat la situació davant la policia, que investigarà l’afer i mirarà d’intentar aclarir qui hi pot haver darrere de tot plegat.

L’entitat ha informat que “en les darreres hores s’ha detectat la proliferació de perfils falsos a les xarxes socials suplantant la identitat de Crèdit Andorrà” i ha garantit que els fets delictius “ja han estat oportunament denunciat a les autoritats”, tal i com s’ha confirmat a l’Altaveu. Els missatges llançats, per exemple, oferien en nom del banc andorrà i de la República Catalana finançament a interès 0 tot mostrant una adreça de correu electrònica o disposant un número de telèfon on contactar per WhatsApp que denotava clarament que no es tracta de cap contacte oficial del banc. 


Un dels missatges 'fake'.

En qualsevol cas, l’entitat ha explicat que “per motius de seguretat volem posar en el vostre coneixement que els únics perfils oficials i operatius de Crèdit Andorrà a Facebook són @creditandorra (https://www.facebook.com/creditandorra/) i @creditandorrasupporting (https://www.facebook.com/creditandorrasupporting/)". Per tot plegat el banc “es desvincula i no es fa responsable de les publicacions i continguts que es puguin publicar sota el seu nom i logotip i que no siguin els expressament informats”.

Comentaris

Trending