Continuen internats greus els motoristes accidentats a Coll de Nargó

L’únic ferit del qual se sap segur que és andorrà, el que va ser traslladat a la Seu, pateix diverses fractures i està pendent de ser intervingut quirúrgicament 

Comentaris

Motoristes aturats al lloc de l'accident mentre s'atenien les víctimes (al fons a l'esquerra).
Motoristes aturats al lloc de l'accident mentre s'atenien les víctimes (al fons a l'esquerra).
Els tres motoristes que es van accidentar al terme municipal de Coll de Nargó romanen hospitalitzats i el seu estat continua mantenint la gravetat que tenia just després del xoc. El més greu segueix a la Vall d’Hebron mentre que l’únic ferit del qual se sap que és segur que és andorrà, i que de tots tres era el que revestia menys gravetat, pateix diverses fractures.

Fonts de l’hospital sanitari barceloní han assegurat que el motorista que va ingressar aquest dissabte procedent de l’accident a la C-14 continua greu. No ha transcendit res més del seu estat. L’home que roman a la Vall d’Hebron és el que presentava les lesions més crítiques i va ser evacuat en helicòpter. Cap a l’Arnau de Vilanova, en ambulància, s’hi va portar un segon pilot, mentre que el tercer, el menys greu, i que aquest sí que l’Altaveu ha pogut saber que es tracta d’un andorrà de 64 anys que conduïa una BMW Gs de 1.200 cc, estaria pendent d’intervencions quirúrgiques per reduir les múltiples fractures que presenta.

L’accident, que va tallar la C-14 a l’altura del quilòmetre 157, al terme municipal de Coll de Nargó, durant més de dues hores, va ser protagonitzat per tres motocicletes. Dues BMW i una KTM, totes de gran cilindrada. Dues matriculades al Principat i que circularien en direcció Lleida i una tercera, austríaca, que es desplaçaria en el sentit contrari, direcció Andorra. Les fonts consultades han assegurat que els pilots no recorden com va ocórrer el sinistre.Sinistres amb ferits lleus o de danys materials al Principat

Durant la jornada d’aquest diumenge hi ha hagut diversos accidents de poca rellevància a les carreteres del Principat. El més greu, segons que informa la policia, seria el que ha passat poc després de les 2 de la tarda a l’avinguda d’Enclar, a Andorra la Vella, a l’altura del número 35. Tres turismes –Hiunday Terracan (AND), BMW X3 (ESP) i Fiat Lancia (DE)- s’han vist implicats en la topada. El conductor i una passatgera del BMW, home de 42 anys i dona de 52 anys, no residents, han resultat ferits. També hi ha hagut una topada lateral entre dos vehicles a l’altura de la rotonda de la Margineda. A resultes del fregament, un tot terreny ha acabat enfilat (a la foto) damunt l’illeta enjardinada que hi ha a la zona. 

Efectes de la retenció que està provocant l'accident.

Relacionat

Dues motos andorranes implicades en un accident molt greu a Coll de Nargó

Comentaris (1)

Trending