Conseller comunal ‘in pectore’ i nou cap jurídic i de contractació de l’hospital

El SAAS anuncia el fitxatge de l’advocat Marc Jové, que forma part de la candidatura de Ciutadans Compromesos a la Massana en representació de DA

-
-
L’advocat Marc Jové Martínez serà a partir de dimarts vinent el nou cap del departament jurídic i de contractació del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS). Així ho anunciat l’organisme que gestiona les institucions sanitàries del país, especialment l’hospital, a través del seu servei de missatgeria interna. Es dóna el cas que Jové serà formalment escollit aquest diumenge conseller del comú de la Massana, atès que forma part de la única candidatura que concorre als comicis, la de de Ciutadans Compromesos. Jové és integrant de la llista en nom de Demòcrates.

Encara que no s’ha fet públic fins ara, la resolució del concurs per a la provisió de la plaça de responsable jurídic del SAAS es va notificar a mitjan octubre, després que la darrera prova es realitzés el 29 de juliol. A la final, en què es demanaven coneixements amplis de contractació administrativa i de dret laboral, hi van participar set candidats. L’elecció de Jové va sorprendre alguns dels altres candidats, sobretot vist el bagatge que presentava una de les aspirants al lloc de treball, una secretària judicial que s’ha presentat en diverses ocasions a concursos per esdevenir batlle i que amb anterioritat havia exercit d’advocada.

Marc Jové, però, secretari de Participació Ciutadana de l’executiva nacional de Demòcrates, ha estat l’escollit. De 32 anys i llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, va estar a Andorra Telecom, on s’encarregava essencialment de la reclamació d’impagaments. Després s’incorporaria al departament jurídic de Consell Regulador Andorrà del Joc (CRAJ), on exercia en l'actualitat. Dimarts que ve iniciarà la seva trajectòria al SAAS, on les patates calentes a nivell de contractació de personal i control de la legalitat dels processos no són pas poques.

De fet, una de les principals qüestions en què Jové haurà de participar, segons les fonts consultades, serà en la negociació del conveni col·lectiu que s’està gestant entre la direcció del SAAS i el comitè d’empresa. És evident que el nou responsable del gabinet jurídic no liderarà les negociacions, que estan obertes des de fa temps, però sí que en alguns moments, segons les fonts, haurà de donar forma i validesa a algunes de les decisions que s’adoptin. Mentrestant, aquest diumenge, i abans d’incorporar-se al SAAS, Marc Jové podrà celebrar, sí o el sí, el triomf electoral de la candidatura en què està integrat.

El 2015 ja formava part -en el número 4- de la llista que DA va presentar a la Massana i que va ser escombrada justament per CC. Ara, l’aliança de totes les forces del suposat centre-dreta de la parròquia va fer que fos un dels escollits pel comitè local demòcrata massanenc per fer part de la llista conjunta i, en conseqüència, en ser l’única candidatura, és també conseller comunal ‘in pectore’.

Comentaris (10)

Trending