Confinats de nou els padrins del Cedre-Fènix davant una sospita de coronavirus

Fa un parell de dies es va haver de traslladar a l’hospital un home que ja té greus patologies respiratòries

-
-
Els usuaris del Cedre ara internats a l’Hotel Fènix d’Escaldes ja no surten a la terrassa. De fet, com aquell que diu, no surten ni de la seva habitació. Se’ls ha hagut de confinar de nou arran del trasllat d’un dels padrins cap a l’hospital amb la sospita de patir el coronavirus. I seria un padrí de molt risc atès que té patologies respiratòries que fins i tot l’obligaven a haver de sotmetre’s periòdicament a oxigenació.

Malgrat que el cas, ara per ara, segons les fonts familiars consultades, no es pot donar com a positiu, sí que s’han extremat les mesures de precaució per evitar que, eventualment, la malaltia es pugui propagar en aquest hotel sanitari. En principi, en aquest dispositiu hoteler s’hi van traslladar interns del Cedre sans just quan va començar la crisi sanitària que es va enganxar com una mala cosa, per exemple, en el centre sociosanitari públic.

De fet, fa uns dies, un ‘screening’ massiu al Cedre-Fènix va revelar un cas positiu en un sanitari assimptomàtic. Aquesta circumstància és d’allò més malèvola atès que el professional de la salut hauria estat en contacte amb usuaris del dispositiu perquè en cap moment es va trobar malalt i, en canvi, estava infectat i, alhora, esdevenia contagiós. D’aquí, també, que s’hagin extremat les precaucions.

Comentaris (5)

Trending