Condemnats per circular amb diversos embolcalls de cocaïna al cotxe 

La Batllia imposa dos mesos de presó condicional i multa tres homes residents que van ser detinguts dimarts a la tarda a Escaldes en un control rutinari de trànsit

Comentaris

Trasllat dels detinguts cap a la seu de la Justícia, aquest dimecres a la nit, per ser posats a disposició de la batlle.
Trasllat dels detinguts cap a la seu de la Justícia, aquest dimecres a la nit, per ser posats a disposició de la batlle.
Multa d’uns quants centenars d’euros i dos mesos de presó que no hauran de complir si no se’ls torna a enxampar consumint (o intentant-ho) droga en una temporada. Aquesta és la condemna que la Batllia ha imposat a tres homes que van ser detinguts dimarts a la tarda després que la policia aturés el vehicle en què circulaven en un control rutinari de trànsit. Els tres homes portaven a sobre diferents embolcalls de cocaïna per al seu propi consum.

Els implicats són tres homes residents de 48, 37 i 29 anys respectivament. Tots tres, segons les fonts consultades, viatjaven en el mateix automòbil per Escaldes poc abans de les 6 de la tarda de dimarts. Aparentment, en un control rutinari, tot i que als agents els va cridar l’atenció quelcom que no els va agradar, van cridar l’alto al vehicle. No trigarien els seus ocupants a lliurar les paperines -no ha transcendit la quantitat, però com a mínim una per cap- que duien a sobre i que, en la suma conjunta, feien 7,3 grams de cocaïna

Automàticament van ser detinguts i traslladats al despatx policial. Allí van fer nit a les cel·les de dimarts a dimecres i s’hi van estar tot el dia d’ahir, que va ser una jornada maratoniana a la seu de la Justícia. Finalment, poc abans de les 10 de la nit, els tres homes van ser conduïts en un mateix cotxe policial fins a la Batllia. Després de la mitjanit en van sortir en llibertat una vegada condemnats via judici ràpid pel consum. Una multa econòmica i dos mesos condicionals.

També aquest matí la Batllia ha imposat una sanció de 290 euros a un altre home, en aquest cas un jove turista, que ha estat enxampat de matinada a la frontera amb una ínfima quantitat de cocaïna. El noi ha dipositat els diners, ha recuperat la llibertat i ha pogut marxar sense cap més contratemps.

Comentaris

Trending