Ciutadans Compromesos confirma Olga Molné com a número 1 de la candidatura

Formalment, l’actual cònsol menor s’integra ara a la comissió electoral per treballar en la confecció d’una llista, però, que qui més qui menys a la Massana es dóna per feta

Olga Molné durant la prestació de jurament com a cònsol menor.
Olga Molné durant la prestació de jurament com a cònsol menor.
Ciutadans Compromesos (CC) ha confirmat l’actual cònsol menor, Olga Molné, com la número 1 de la candidatura que la formació, en coalició amb Demòcrates (DA) i Liberals presentarà a la Massana. Durant molt temps Molné s’ha resistit a encapçalar la llista perquè preferia mantenir-se en segona posició. Però al final, i descartada l’opció que l’actual conseller general Carles Naudi deixés la cambra parlamentària, ha acceptat el repte per facilitar l’entesa entre totes les sensibilitats.

Ara, formalment Molné passa a integrar-se en la comissió electoral per tal de continuar en la confecció de la candidatura. Ningú no dubta, però, que la feina està pràcticament feta. I com ja va avançar l’Altaveu, si no hi havia cap dels actuals càrrecs de CC -el citat Naudi, Raül Ferré o Josep Maria Rossell- que feien el salt a la política comunal, qui té tots els números per anar al segon lloc de la llista és l’actual consellera de Cultura Jael Pozo, sense descartar el també conseller Josep Maria Garrallà.

CC segueix els seus propis tempos, destinats a acabar fent diumenge una presentació pública de tota la candidatura. S’ha de veure com encaixa la pretensió ara per ara de situar Pozo de número 2 atès que hi ha alguns sectors de DA que no ho veuen gens clar i que podrien acabar-se desvinculant del pacte amb CC i donar suport a la llista que mira de construir terceravia a la parròquia, i que de moment és força embrionària.

Comentaris (1)

Trending