Primera incidència rellevant a la Setmana de caça de l’isard

Els banders haurien enxampat un caçador encampadà amb un animal sense anellar en territori del Pas de la Casa

https://youtu.be/_zXl0JvoEiI

Els banders haurien hagut de posar en marxa el bloc de notes per anotar la primera incidència rellevant en el marc d’una Setmana de caça de l’isard amb més animals i caçadors que mai a les muntanyes. El certamen cinegètic que es va posar en marxa diumenge passat i anirà fins diumenge que ve hauria tingut una primera ‘enganxada’. Els banders haurien controlat les darreres hores un caçador amb un isard sense anellar.

La infracció és considerada molt greu (de fet, és de les més greus que es contemplen en l’àmbit administratiu) i pot comportar a banda d’una sanció econòmica la retirada del permís de caça. Les fonts consultades han assegurat que l’infractor seria un caçador encampadà, conegut en cercles de la caça furtiva, que hauria estat controlat a prop de la zona del riu de Sant Josep, en terme del Pas de la Casa. En aquell indret hi van sovint diferents colles.

Segons diferents fonts, no està sent una setmana especialment conflictiva. Les incidències hagudes han estat majoritàriament banals tot i els controls que estan fent els banders. En aquest sentit, alguns dels caçadors consultats consideren il·legal que els agents del cos rural campin per la muntanya vestits de paisà per tal de sorprendre amb més facilitat possibles caçadors infractors.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending