Choy acusa l’equip de la fins ara companya seva Tudó de fer córrer “falsos rumors” sobre el Punt Jove

La candidata a cònsol menor d’En Comú per Ordino assegura que l’equipament juvenil no ha estat mai tancat; que l’únic que es va fer va ser una reducció de l’horari d’atenció al públic

-
-
Si aquest dissabte la candidatura de MovemOrdino anunciava que té la intenció de posar en marxa un punt jove a la parròquia, aquest diumenge la candidatura que representa l’actual majoria comunal, En Comú per Ordino, ha respost que res de res, que de Punt Jove ja n’hi ha un i que l’únic que es pot fer, i pretenen fer, és potenciar-lo. La gràcia, si es vol dir així, és que qui ha assegurat que s’estan fent córrer “falsos rumors” és la candidata a cònsol menor d’En Comú, una Eva Choy companya fins ara de Sandra Tudó, líder de MovemOrdino, en la minoria comunal.

Choy ha deixat clar aquest diumenge al matí que el Punt Jove, “no només no ha estat tancat, com alguns falsos rumors fan córrer, sinó que el potenciarem i el nostre compromís és donar el ple servei als joves i als infants”. El Punt Jove, han explicat els membres de la candidatura continuista, va haver de reduir alguns dies l’horari d’atenció, després que el responsable decidís canviar de feina. Però aquesta situació, sempre segons En Comú per Ordino, només ha durat el que s’ha tardat a contractar un nou responsable i, “en cap cas”, s’ha deixat de donar el servei. 

Choy ha avançat que En Comú per Ordino “aposta per la figura de l’educador de carrer, clau per donar resposta a les necessitats que pugui tenir el jovent, i per establir un lligam entre els joves de la parròquia i el comú”. La candidata a cònsol menor ha incidit en què “estem atents a les demandes que hi puguin haver des dels joves, i de proporcionar nous mitjans i nous serveis quan ens ho demanen”. Ha posat com a exemple que “acabem d’habilitar un espai a l’entrada de l’edifici de l’Estudi per als menuts que volen berenar abans d’anar a les activitats de La Capsa”. I se seguirà fent el mateix: “Qualsevol inquietud en relació a infants o als joves, donarem resposta”

Pel que fa a l’Estudi, des d’on s’ha fet l’acte, Choy ha destacat que “és una instal·lació en ple funcionament, amb totes les activitats plenes d’infants; s’ha aconseguit tenir un espai a prop de les escoles i ha donat una resposta excepcional a les necessitats dels infants i joves”. La candidata a cònsol menor ha estat acompanyada a l’acte pels candidats Jordi Serracanta (número sis), Meritxell Rabadà (número nou) i Antoni Escabrós (número deu). 

 

Comentaris (2)

Trending