Casadevall crida a la valentia per presentar-se a les places de batlle i fiscal

El president del Consell Superior de la Justícia creu que l'expedient electrònic agilitzarà la feina de la Batllia

La fiscal adjunta, Elisabet Puente durant l'acte de jurament.
La fiscal adjunta, Elisabet Puente durant l'acte de jurament.
El president del Consell Superior de la Justícia, Enric Casadevall anima els possibles candidats a les set places que s'obriran de batlle i de fiscal "que siguin valents i es presentin, ja que d'aquesta manera el servei de la justícia quedaria pràcticament cobert". Casadevall creu que amb l'expedient electrònic i el trasllat a la nova seu es podrà agilitzar la feina.

Tot i això, Casadevall destaca que "caldrà un any perquè la situació es normalitzi". Ha reconegut que "la pressió del carrer no ajuda. A més a més, les condicions no són bones, hi ha poca llum i poc espai per treballar".

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell ha indicat que "amb les noves incorporacions i els recursos econòmics es pot acabar amb el col·lapse".

Rossell i Casadevall han fet aquestes declaracions després del jurament d'Elisabet Puente com a  fiscal adjunta. Ha dit que "el recorregut ha estat complicat però el dret és la meva vocació". La nova fiscal s'incorpora després de fer el període de formació.

 

 

Comentaris (9)

Trending