Besolí ingressarà dimecres a la presó de Can Brians, a prop de Martorell

El gestor lauredià serà traslladat dimarts, amb una primera parada a Saragossa, juntament amb l’expresident del Barça Sandro Rosell

Comentaris

-
-
El gestor lauredià Joan Besolí serà traslladat dimarts cap a la presó de Can Brians, on està previst que ingressi dimecres juntament amb l’expresident del Barça Sandro Rosell. Tots dos fa mes d’un any que estan empresonats al centre penitenciari madrileny de Soto del Real acusats d’un delicte de blanqueig de capitals. Les defenses de tots dos havien sol·licitat que se’ls acostés a una presó catalana. I amb prioritat que fos la de Lledoners, a tocar de Manresa.

Finalment, Institucions Penitenciàries ha acordat que Besolí i Rosell siguin ingressats a Can Brians, al municipi de Sant Esteve Sesrovires, a prop de Martorell. L’ingrés s’ha de dur a terme dimecres, segons que s’ha comunicat als interessats. El viatge s’iniciarà dimarts. Aquell dia es farà nit en un centre penitenciari de Saragossa per continuar l’endemà el viatge fins a Sant Esteve. Una vegada a Catalunya, si escau, els dos empresonats podran sol·licitar nous trasllats.

Les defenses de Besolí i Rosell, després de les nombroses desestimacions de peticions de llibertat, van sol·licitar les darreres setmanes ser traslladats a una presó catalana. La jutgessa instructora de la causa contra tots dos, la magistrada de l’Audiència nacional espanyola Carmen Lamela, no es va oposar a la petició i els darrers dies s’ha estat fent la tramitació burocràtica necessària. Besolí i Rosell van ser detinguts el 23 de maig del 2017 i estan ara pendents de judici després que Lamela donés per tancada la instrucció.

Etiquetes

Comentaris

Trending