Atracament a punta de ganivet en una gasolinera d’Encamp

Un home encaputxat es va endur diumenge a darrera hora de la tarda tota la recaptació que havia fet la benzinera BP-Ecler

-
-
La policia treballa de valent per intentar aclarir un atracament amb arma blanca en una gasolinera d’Encamp aquest diumenge, just a darrera hora de la tarda i quan la recaptació estava en el seu punt més alt després d’una jornada d’intensa activitat de servei. Per ara no només no hi ha cap detingut sinó que, a més a més no hi ha cap sospitós.

La gasolinera afectada és la BP-Ecler que hi ha a la sortida d’Encamp en direcció a Canillo per la carretera general CG-2. El succés va passar ahir a la tarda, poc abans de les 8. Un home amb la cara coberta s’hauria adreçat al petit despatxet i botiga de productes per al vehicle que hi ha a l’esmentada benzinera. Sense manies i esgrimint una arma blanca, l’home va exigir al dependent tota la recaptació en efectiu que tingués a la caixa.

Havia estat un dia de feina notable. La denúncia que ja s’ha formalitzat contempla una xifra que supera amb escreix els 2.000 euros. Les diverses fonts consultades han assegurat que l’home, que es va escapolir veloçment, o coneixia força bé els moviments i la manera de funcionar de l’estació de servei o va estar fent una notable vigilància. Va esperar per anar a buscar el dependent quan no hi havia ningú més a la zona. I ho va fer ja cap al final de la jornada, quan la recaptació era més elevada.

En canvi, l’atracador, que ben poques paraules va intercanviar, es va decantar per anar a la gasolinera i no entrar al supermercat del mateix grup que hi ha a tocar. En aquesta botiga sempre hi ha més personal i normalment, més gent, alhora també més control i vigilància. De les càmeres de seguretat i videovigilància que hi ha al recinte d’establiments Garal s’han recuperat unes imatges però l’autor de l’atracament hi apareix de forma molt poc nítida a banda que va cobert amb una mena de caputxa.

Etiquetes

Comentaris

Trending