Andorra Telecom se suma al #quedatacasa obrint el paquet Prèmium a tots els clients de televisió per fibra

Els usuaris podran accedir als canals que emeten pel•lícules, com Movistar Estrenos o Disney així com als especialitzats en sèries sense cap cost addicional

Els canals de cinema estan oberts a tots els usuaris.
Els canals de cinema estan oberts a tots els usuaris.

Andorra Telecom ha volgut posar el seu granet de sorra per ajudar a aconseguir que la ciutadania segueixi la recomanació de confinar-se, en la mesura del possible, a casa per evitar l’expansió del coronavirus. La companyia ha decidit obrir tots els canals inclosos al pack Prèmium a tots els usuaris que tinguin contractats paquets de televisió. La voluntat d’aquesta mesura és contribuir a “que la gent estigui a casa tranquil·la”.

Els usuaris del servei de televisió que no tenien contractat el paquet Prèmium han començat a veure al llarg del dissabte que, a banda dels canals habituals, podien accedir a la resta d’oferta de pagament. Així, podran veure les pel·lícules dels canals de cinema -inclòs Movistar Estrenos i un de clau en uns moments com els actuals: Movistar Disney, ideal per als infants. També accediran als canals temàtics de sèries i als d’esports i futbol, tot i que, evidentment, aquests ara tot just emeten esdeveniments en diferit.

La voluntat, segons han explicat fonts de la companyia, és “que la gent estigui a casa tranquil·la”. La mesura, per ara, no té data de finalització, que dependrà de com evolucioni la situació.

Des d’Andorra Telecom s’indica que aquesta és una iniciativa “d’urgència”. No serà pas, però, l’única. S’hi està treballant en més mesures que es volen donar a conèixer en els propers dies.  Per ara, ja són diversos els usuaris que, via xarxes socials, han aplaudit la decisió de l’operadora.

Comentaris (15)

Trending