Marsol no renuncia arribar a un acord per a mantenir també un espai públic a l'antiga caserna de bombers

Ja hi ha converses amb Andorra Telecom per la continuïtat de l'actual plaça i del jardí vertical a The Cloud

-
-
La reordenació del solar on s'havia d'aixecar l'edifici de The Cloud, a Andorra la Vella, va agafant forma. Confirmada la construcció de les noves oficines d'Andorra Telecom al solar que havia ocupat la caserna de bombers, ara queda pendent el destí de l'actual plaça amb el jardí vertical però tot sembla indicar que es mantindrà. La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol no renuncia arribar a un acord i mantenir també un espai públic important a la parcel·la de l'antiga caserna.

Andorra Telecom manté converses amb el comú d’Andorra la Vella perquè la corporació es quedi la part del solar on hi havia d’anar The Cloud que està més a prop de l’avinguda Meritxell. Les converses han de deixar pas a les negociacions però és evident, per part dels dos interlocutors, que un cop fet el jardí vertical i l’embelliment de la zona la intenció és que tot continuï igual.

La intenció d’Andorra Telecom és fer una permuta amb un terreny propietat del comú i que tingui el mateix valor. Les oficines de l’empresa es construirien a la part més pròxima al carrer Bonaventura Riberaygua.

La solució deixaria satisfet tothom i s’emmarca en la proposta que ja va fer durant l’estiu el cap de Govern, Xavier Espot en el sentit de “trobar una solució híbrida”. La voluntat del comú sempre ha estat la de mantenir la plaça com un espai obert a l’avinguda Meritxell i fins i tot no descarta un espai públic en el solar de l'antiga caserna de bombers,

 

Comentaris (2)

Trending