Andorra la Vella obre l'aquaparc que ha tingut un cost de 50.000 euros

Les instal·lacions compten amb tota mena de serveis

-
-
La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha inaugurat aquest dimecres l'aquaparc d'estiu a l'Estadi Comunal Joan Samarra Vila. És una alternativa a la piscina exterior dels Serradells que no s'ha pogut obrir aquest estiu ja que els informes tècnics no ho autoritzaven perquè la instal·lació limita amb la façana del centre esportiu més malmesa per l’incendi del novembre.

L'Estadi Comunal és l'alternativa per oferir una proposta lúdica i refrescant per als ciutadans en absència de la piscina exterior dels Serradells. Aquest dimecres s'ha fet la inauguració a càrrec de la cònsol major de la capital, Conxita Marsol i de diversos consellers comunals. El cost de l'aquaparc frega els 50.000 euros per bé que, des del comú es considera que era una inversió necessària per respondre a les demandes de la població, i especialment dels més petits. Aquests diners inclouen la instal·lació i el personal de socorristes i monitors.

L'aquaparc obre de dimarts a dissabte d’11 del matí a 7 de la tarda i els diumenges de les 11 del matí a les 3 de la tarda. Cada dissabte a les 5 de la tarda hi haurà una festa de l’escuma. No només compta amb piscines inflables, sinó que l’oferta es complementa amb inflables d’aigua i jocs refrescants També hi zona de relaxació amb gespa artificial, amb dutxes.

Comentaris (4)

Trending