Andorra busca un alcalde francès de qui ha de lliurar dades fiscals

Jean – Luc Sarrail és la persona que es busca des del Ministeri de Finances per l’intercanvi d’informació fiscal

Jean-Luc Sarrail, l'actual alcalde de Cazilhac
Jean-Luc Sarrail, l'actual alcalde de Cazilhac

La Secretaria d’Estat d’Afers Financers Internacionals del Ministeri de Finances publica al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) del dimecres que prega al Sr.Jean-Luc Sarrail que es posi en contacte amb ells perquè han de lliurar la seva informació fiscal. L’alcalde de Cazilhac té deu dies per poder contactar amb el Govern.  

Sarrail és l'actual alcalde de Cazilhac, una població francesa que està a la regió del Llenguadoc-Rosselló. Així doncs, el Govern a través de l'Edicte publicat a BOPA li demana que té deu dies hàbils per posar-se en contacte amb la Secretaria d'Estat i que aquesta pugui fer el corresponent intercanvi d'informació sobre ell. En el cas, que no sigui resident a Andorra o que tingui la nacionalitat andorrana però que no disposi d'un domicili al territori, haurà de designar un representant resident fiscal al Principat perquè li faci els tràmits.

En el BOPA publicat aquest dimecres, el Ministeri de Finances també ha demanat poder lliurar les dades fiscals de les societats panamenyes Scribner Overseas i Leswalt Trading.

Comentaris

Trending