Unió Laurediana referma el seu paper de favorita amb una llista potent

Desperta Laurèdia avaluarà el suport que té i Units pel Canvi aspira a reeditar el bon resultat de D'acord a les darreres legislatives

Comentaris

Maria Àngels Aché, Cerni Cairat, Ladis Baró, Sofia Cortesao amb la seva filla -tapada per Cerni Cairat-, i Maria Teresa Cairat.
Maria Àngels Aché, Cerni Cairat, Ladis Baró, Sofia Cortesao amb la seva filla -tapada per Cerni Cairat-, i Maria Teresa Cairat. ARXIU
Terceravia-Unió Laurediana-Independents és la gran favorita a Sant Julià de Lòria per davant d'Units pel Canvi i de Desperta Laurèdia. La gran sorpresa ha estat la renúncia de l'actual cònsol major, Josep Miquel Vila que no va presentar una candidatura. La formació que encapçala Josep Majoral pot recupera un comú que durant els darrers quatre anys ha estat governat per Laurèdia en Comú i amb Unió Laurediana a l'oposició.

La composició de les llistes ha reforçat el paper de favorita de Terceravia-Unió Laurediana-Independents. Ja ho era amb tres llistes i ho és encara més amb Mireia Codina de número 2 i Maria Àngels Marfany de 3, per davant de dos històrics de la formació com Maria Servat i Rossend Duró. També hi ha noms amb ganxo com els de Sònia Carrillo, Ivan Duran i Carles Pereira. Unió Laurediana té un coixí de vots fidels i de familíes que li donen suport.  A més a més, Majoral, Duró i Servat han estat consellers comunals, la qual cosa els dona un ampli coneixement de la corporació i de la parròquia.

Enfront tindran dos candidats d'Units pel Canvi (PS-Independents) amb una llarga trajectòria i amb molta política al damunt com Joan Travesset i Carmen Sànchez. Han format un equip jove (Vilares, Da Silveira, Pericas o Orriols) amb unes gotes d'experiència (Navarro o Lorente). Afronten les eleccions amb el record del bon resultat de D'acord (PS Liberals) a les darreres legislatives on van quedar per davant de Demòcrates però a una bona distància de Terceravia-Unió Laurediana. La tenacitat de Sànchez i de Gerard Alís ha culminat amb una llista pròpia després que no arribessin a bon port les negociacions per entrar en una plataforma amb Desperta Laurèdia. Fins i tot, han pogut recuperar un polític de llarg recorregut com Joan Travesset.     

Per Desperta Laurèdia, aquest moviment ciutadà convertit en formació política amb el suport d'una part de Demòcrates (Baró  de presentador i Saboya), les comunals seran l'oportunitat per saber quina força electoral tenen. És una llista que pot tenir atractiu per al votant jove. Per l'edat del cap de llista (Cerni Cairat) i per la presència de Sofia Cortesao o Albert Gomà. Rossend Areny i Mari Àngels Aché també són prou coneguts a la parròquia. La seva participació pot incentivar el jovent, un sector de la població habitualment abstencionista. Sant Julià és una parròquia amb les seves peculiaritats electorals. Aquest cop, l'actual cònsol major, Josep Miquel Vila no s'ha pogut tornar a presentar perquè a última hora va marxar un dels actuals consellers i integrants de la llista, i perquè no hi ha presència de Progressistes-SDP, Liberals i Demòcrates, tret del lloc de suplent a Desperta Laurèdia de l'exministre d'Exteriors, Gilbert Saboya.

Llistes a Sant Julià de Lòria

Terceravia-Unió Laurediana-Independents

1. Josep Majoral

2. Mireia Codina

3. Maria Àngels Marfany

4. Rossend Duró

5. Maria Servat

6. Carles Pereira

7. Cristià March

8. Sònia Carrillo

9. Diana Sanchez

10. Joan-Miquel Albós

11. Ivan Duran

12. Andrea Besolí

Suplents: Aitor Neira i Adrià Betriu


Units pel Canvi

1. Joan Travesset

2. Maria Carme Sánchez

3.Bruno-Antoni Vilares

4. Iris Orriols

5.Ruben Coelho

6. Alba Gili

7.Àlex Alís

8. Eric-Jordi Da Silveira

9. Francesca Anglada

10. Ernest Navarro

11. Cristina Pericas

12. Jordi Lorente

Suplents: Josep Maria Cucalón i Gerard Alis


Desperta Laurèdia

1. Cerni Cairat

2. Maria Angela Ache

3. Sofía Cortesao

4. Rossend Areny

5. Héctor Mas

6. Laura Mejías

7. Albert Gomà

8. Richard Escabias

9. Eva Ramos

10. Miriam Martina

11. Víctor Llorente

12. Gemma Armengol

Suplents: Angelina Duró i Gilbert Saboya


Resultats 2015

 

 

 

 

Comentaris (5)

Trending