Ambulàncies del Pirineu celebra que la majoria de treballadors hagi percebut una millora del clima laboral

La propietat de l’empresa que fa una part del transport sanitari per compte del SAAS assegura que no s’ha condicionat ningú a secundar un manifest que celebra les condicions de treball

-
-

La propietat d’Ambulàncies del Pirineu (ADP) està “satisfeta” amb el fet que “la majoria” de la plantilla hagi constatat una millora del clima laboral i espera que les darreres crítiques sorgides arran de la pròrroga del contracte amb el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) no malmetin la confiança dels usuaris en un servei, el del transport sanitari, molt sensible. L’empresa assegura que el manifest que es pretén fer arribar al SAAS “ha sorgit dels propis treballadors” i que “no s’ha posat la pistola al pit de ningú” perquè es firmés.

El fet que transcendís obertament fa pocs dies que Ambulàncies del Pirineu prestarà com a mínim durant un any més -n’hi ha la possibilitat d’un altre- una part del transport sanitari públic que li encarrega el SAAS, va fer esclatar la Unió Sindical d’Andorra (USd’A), que va recordar les irregularitats que suposadament hauria comès l’empresa en l’execució del contracte i les males condicions amb què treballava el personal, que van ser denunciades davant el departament de Treball, que va cursar diversos expedients sancionadors.

Davant d’això, un dels treballadors relativament nous i molt proper a l’encarregat d’ADP, Carles Mumbardó, hauria impulsat suposadament a iniciativa pròpia una mena de manifest en què es deixa clara la professionalitat dels treballadors -circumstància que mai ningú no ha qüestionat- i també les bones condicions de formació i laborals amb què es treballa. La propietat d’Ambulàncies del Pirineu, que assegura no haver estat al corrent del manifest fins que ja estava secundat, ha celebrat que “la majoria” de la plantilla hagi percebut i donat per bona la millora laboral haguda.

Les mateixes fonts empresarials han recordat que es van fer ajustaments arran de les denúncies sindicals rebudes i que en l’actualitat es compleix estrictament la legislació vigent fet que en alguns casos, i contra l’interès d’alguns treballadors, ha suposat una reducció de la remuneració atès que els serveis s’han hagut de reorganitzar i no es poden fer les jornades que es feien i, en conseqüència, això té efectes en la retribució. No obstant, el balanç global seria satisfactori.

-

Relacionat

Ambulàncies del Pirineu intenta minimitzar les crítiques amb un manifest de postureig

Comentaris

Trending