Amadeu Rossell podria fer equip amb Olga Gelabert a la llista alternativa de la Massana

L’exsecretari general liberal es mou juntament amb membres de terceravia per poder presentar una candidatura que també tindria l’aval del PS però que no està clar que qualli 

-
-
L’exsecretari general liberal Amadeu Rossell podria acabar formant tàndem amb l’exministra de Cultura Olga Gelabert i liderar la candidatura alternativa que s’està intentant articular a la Massana entre persones descontentes amb com està gestionant el procés electoral Ciutadans Compromesos (CC). Els promotors de la llista, que tindria el suport o l’aval, segons com es miri, de terceravia i el PS, admeten que no serà fàcil poder arribar a presentar amb prou garanties un projecte però hi estan treballant de valent. No obstant, ara mateix no hi ha res tancat.

Encara no és clar hores d’ara el paper definitiu ni de Gelabert ni de Rossell. Però sí que és evident que tots dos, després d’estar a l’expectativa sobre l’evolució de les negociacions que mantenia obertes CC amb diverses forces i persones, han començat a moure’s en comprovar que ni ells ni les sensibilitats polítiques que representen no es veien reflectides en la candidatura que està confeccionant qui serà la nova cap de llista de la candidatura impulsada per CC més Demòcrates i també els principals dirigents liberals a la parròquia Olga Molné.

Tot esperant que s’oficialitzi -si s’acaba oficialitzant- que l’actual consellera de Circulació i Via Pública, Eva Sansa, serà la número 2 de la llista que representa l’actual majoria comunal, la que seria segona llista a la parròquia continua treballant per poder arribar a ser una realitat. Aglutina, com ja va avançar l’Altaveu, diverses persones i sensibilitats diferents que els darrers anys potser s’havien sentit còmodes sota el paraigua parroquial de CC però que amb la decisió de la plataforma d’esdevenir partit i fer el salt a la política nacional no s’hi han avingut.

A això cal afegir-hi les discrepàncies en els noms, en les cadires. L’anunci de l’articulació d’una llista alternativa, però, estaria generant tot un seguit de moviments que pot acabar fent reconduir, fins i tot, alguns dels plantejaments que des de CC es donaven per fet, per bons i tancats. Hores d’ara no està gens clar si l’alternativa que es mira de construir tindria prou força per ella sola o acabarà posant pressió dins de CC DA Liberals i hi haurà canvis respecte els plantejaments inicials.

Comentaris (4)

Trending