Alerten del perill que corren els operaris que treballen en alçada i no es corden l’arnés 

L’últim cas flagrant detectat seria el d’un muntador del túnel de llums d’Andorra la Vella, que sota la pluja i dins d’una cistella al capdamunt del braç d’una grua no anava lligat

-
-
Diversos ciutadans anònims i alguns especialistes en riscos laborals recorden com d’important és lligar-se l’arnés, en el cas dels operaris de diversos sectors, que han de fer treballs en alçada. Si l’advertència és generalitzada i constant, sinistres com els d’aquest dijous als Serradells, que no té res a veure en principi amb aquest fet concret, sensibilitzen més encara la ciutadania.

L’últim cas flagrant detectat en relació amb el fet de no anar degudament lligat és el d’un muntador del túnel de llums que el comú d’Andorra la Vella està fent instal·lar a la plaça de la Rotonda. L’home estava dins d’una cistella, al capdamunt del braç d’una grua, però sense cap subjecció, sense portar cordat l’arnés. 

Si la situació ja presentava un risc evident, encara era més perillosa pel fet que estava plovent, circumstància que podia facilitar relliscades, per exemple. Testimonis dels fets van alertar un agent de circulació que estava regulant el trànsit a la zona i fins i tot s’haurien posat en contacte amb inspecció de treball, sense que ni un contacte ni l’altre no servissin per redreçar la situació.

Etiquetes

Comentaris

Trending