AINA i ‘golsolidari’ posen en marxa una campanya de recollida de donacions per al ministeri de Salut

Entre tots aquells que facin donatius, el moviment batejat com a #juntsperandorra sortejarà objectes facilitats per esportistes d’alt nivell

-
-
Integrants de la casa de colònies AINA, liderada per mossèn Ramon de Canillo, i la iniciativa ‘golsolidari’ que capitanegen els futbolistes Ildefons Lima i Juli Sánchez han posat en marxa el moviment #juntsperandorra, que té com a principal objectiu la recol·lecta de diners per lliurar al ministeri de Salut. Entre totes les persones que facin donatius, se sortejaran objectes facilitats per esportistes d’alt nivell o clubs del Principat.

El donatiu mínim que es demana per poder entrar al sorteig és de 10 euros. Tots els diners que es recol·lectin aniran destinats al ministeri de Salut. El número de compte al qual es pot fer l’ingrés és l’AD10 0003 1101 1022 8331 1508. La còpia del rebut de la transferència s’ha de fer arribar al correu electrònic juntsperandorra@gmail.com. En aquest mateix correu electrònic, els promotors de la iniciativa animen a enviar un text, un poema o una frase pels afectats pel Covid-19 que es podrà veure a la web.

El sorteig es farà una vegada hagi finalitzat el confinament. El col·lectiu va donant indicacions, especialment, a través del seu compte d’Instagram (juntsperandorra).

 

Comentaris (1)

Trending