Salut vacunarà aquesta setmana els usuaris del Cedre que van passar la Covid fa un any

La direcció del centre sociosanitari trasllada la informació a les famílies dels interns perquè procedeixin a firmar els consentiments

Una imatge de l'entrada al Cedre.
Una imatge de l'entrada al Cedre. Cristian Cortés

Un any després de l’esclat sanitari, el ministeri de Salut vacunarà els usuaris del Cedre que van passar el coronavirus els tres primers mesos de la pandèmia. Fins ara s’havia anat fent un control d’anticossos als interns que havien superat la malaltia per comprovar que tenien un bon nivell d’immunització. Finalment, però, s’ha decidit procedir a la vacunació d’aquestes persones.

 

Així ho ha comunicat la direcció del centre sociosanitari a les famílies dels residents al Cedre. En concret, es procedirà a vacunar els usuaris del centre residencial gestionat pel SAAS que van passar la Covid els mesos de març, abril i maig del 2020. La informació facilitada a les famílies ho és només a mode de demanda de la firma del consentiment per part del familiar que es faci responsable de l’intern.

L’autorització de la vacunació s’ha de fer arribar a la direcció del Cedre entre aquest mateix dimarts i demà dimecres. La comunicació enviada a les famílies no especifica quan es procedirà a inocular els residents. Tampoc s’aclareix el vaccí que s’usarà. Però és de suposar que s’utilitzaran les dosis d’AstraZeneca que no s’han esgotat de la partida arribada a través de Covax i que aquest final de setmana s’acabaran d’esgotar.

Comentaris

Trending