Salita tindrà nova direcció en poques setmanes

Domus Vi espera que amb la substitució d’Ernest Saiz es relaxi la tensió que des de fa molt temps es viu a la residència i que hi hagi un canvi de rumb i estratègies

Una imatge recent de la residència de Salita.
Una imatge recent de la residència de Salita. Toni Solanelles

Si no canvien les coses, en poques setmanes, i a tot estirar durant el mes d’octubre, s’hauria de produir la substitució d’Ernest Saiz en la direcció de Salita. Domus Vi fa un temps que va posar en marxa un procés de selecció per cercar un nou director o director pel centre sociosanitari situat a Escaldes. La recerca ja hauria conclòs i el mateix Saiz, segons les fonts, n’estaria informat.

Domus Vi espera que amb la substitució de Saiz es relaxi la tensió que des de fa molt temps es viu a la residència i que amb un nou responsable hi hagi un canvi de rumb i d’estratègies que serveixi per revitalitzar el centre, que ha viscut immers en diverses polèmiques, que ha tingut més d’una inspecció d’Afers Socials, que està més temps funcionant sense el metge que hi hauria d’haver que no pas amb facultatiu que s’ocupi de forma permanent dels residents i, a més, amb diverses querelles que s’estan instruint, lentament per cert, en seu judicial.

Rètol de Salita a l'entrada del centre sociosanitari.

Relacionat

Més de vint residents i exresidents de Salita esperen que la Batllia es pronunciï sobre males praxis

Saiz va assumir la direcció de Salita el 2015, just quan es va posar en marxa el complex residencial. Anteriorment, el fins ara responsable del centre assistencial per a la gent gran ja havia tingut responsabilitats al Cedre. Tampoc d’allà no en va sortir gaire ben parat. A Salita, a més, ha hagut d’afrontar una època tan delicada com la de la pandèmia, que encara que a nivell de letalitat no va ser com la del Cedre, sí que va ocasionar enormes dificultats en la gestió de la residència.

Comentaris (5)

Trending