Projecte Vida celebra que l’administració vulgui treballar amb Projecte Home

Les secretàries d’Estat de Salut i Afers Socials i diferents tècnics de tots dos departaments i del SAAS han mantingut recentment una trobada amb responsables de l’associació catalana

Comentaris

Foto de família de la visita.
Foto de família de la visita. SFGA

Projecte Vida considera una “molt bona notícia” que l’administració andorrana hagi volgut conèixer de prop els recursos, les instal·lacions i les maneres de fer de l’associació catalana Projecte Home, amb la qual col·laboren des del primer dia. I és que recentment la secretària d’Estat d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Teresa Milà, i la seva homòloga de Salut, Helena Mas –juntament amb representants del Servei Andorrà d’Assistència Sanitària (SAAS)– han mantingut una trobada amb responsables de l’organització catalana a Barcelona.

Projecte Home Catalunya és una associació dedicada fonamentalment a la prevenció, a l’atenció, a la rehabilitació i a la reinserció social de les drogodependències. I col·labora des de la posada en marxa de Projecte Vida amb aquesta entitat andorrana. De fet, Projecte Home Catalunya va tenir bona part de culpa, en positiu, de la realització, a l’octubre, de la setmana de sensibilització d’addiccions. Projecte Vida espera que més aviat que tard es pugui establir alguna mena de col·laboració directa entre l’administració del Principat i l’entitat catalana.

Durant la visita, Milà i Mas van poder conèixer de primera mà les instal·lacions i els recursos de l’associació per dur a terme la seva tasca, així com la feina dels professionals que hi treballen i als usuaris. A més, les dues secretàries d’Estat van mantenir una reunió amb el delegat internacional de l’associació Projecte Home, Oriol Esculies, i amb la directora de Projecte Home Catalunya, Neus Canals, amb qui van compartir la possibilitat d’estudiar vies de col·laboració.

Comentaris

Trending