Pallarés destaca la millora de les instal·lacions de la residència Albó

La ministra d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, diu que “és un espai més ampli i acollidor que ha sabut adaptar-se a les necessitats dels usuaris residents”

La ministra Judith Pallarés (dreta) durant la visita.
La ministra Judith Pallarés (dreta) durant la visita. SFGA

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM) ha rebut aquest dijous la visita de la ministra d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés. La ministra ha volgut destacar el gran canvi de l’edifici, afirmant que “la residència Albó ha millorat respecte als darrers anys”. “És un espai més ampli i acollidor que ha sabut adaptar-se a les necessitats dels usuaris residents”, ha afegit.

Ha realitzat un recorregut complet per les instal·lacions acompanyada de la directora general de la Fundació, Celine Mandicó. Durant la visita, Pallarés ha pogut conèixer les noves instal·lacions de la residència Albó i els espais destinats als serveis d’atenció diürna. La secretària d’Estat d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Teresa Milà, ha acompanyat la ministra en la visita.

En el trajecte s’ha incorporat la directora dels serveis d’atenció residencial i habitatge, Elisabeth Tugues, qui ha mostrat les noves instal·lacions després de la reforma integral de l’any 2018, i ha ensenyat les diferents zones de residència.Més endavant, s’ha unit la directora dels serveis d’atenció diürna i educativa, Àgatha Moya, per mostrar els espais destinats al servei de centre de dia, al servei d’atenció precoç, als programes educatius, formatius i al servei ocupacional.

En el recorregut han pogut gaudir d’alguns tallers que realitzaven les persones amb usuàries; entre ells un taller de pintura, una classe de ioga i una sessió de teràpia assistida amb gossos .La ministra ha volgut reconèixer la important tasca dels professionals de la FPNSM i ha reiterat el suport del Govern.

Etiquetes

Comentaris

Trending