Oberta la convocatòria pel 5è Premi Unicef Andorra

L’objectiu d’aquest guardó respon al desig de reconèixer la feina que persones i entitats, de manera voluntària i molt sovint anònima, duen a terme a favor dels infants a Andorra i arreu del món

Els Premis Unicef Andorra es concediran durant el segon trimestre de 2021
Els Premis Unicef Andorra es concediran durant el segon trimestre de 2021

El Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef ha obert la convocatòria pel 5è Premi Unicef Andorra, el qual serà concedit furant el segon trimestre del 2021. L’objectiu d’aquest guardó respon al desig de reconèixer la feina que persones i entitats, de manera voluntària i molt sovint anònima, duen a terme a favor dels infants a Andorra i arreu del món. En aquest sentit, des de l’entitat han destacat que cap infant vegi vulnerats els seus drets i que treballen per garantir l’accés a una nutrició saludable, a l’educació i a la sanitat i per evitar tota mena de discriminacions.

Segons Unicef Andorra, la seva tasca “es veu reforçada per la labor que, també en l’àmbit de la infància, desenvolupen persones o entitats que volem reconèixer amb aquests premis”. És per això que aquests premis estan destinats a posar en relleu la labor cultural, social i humana feta per persones, equips de treball i institucions en l’àmbit nacional i internacional, relacionades amb el benestar de la infància i que responen als valors que promou Unicef.

Els premis estan destinats a posar en relleu la labor cultural, social i humana feta per persones, equips de treball i institucions relacionades amb el benestar de la infància.

Així doncs, els premis es podran concedir a projectes, iniciatives o actuacions que una persona, institució, empresa, emprenedors socials o grup de persones hagi desenvolupat amb l’objectiu de conscienciar i mobilitzar la societat sobre la infància i els seus drets, generar canvis reals en la vida dels infants, sigui amb caràcter general o dirigits a un grup en particular o aconseguir millores socials en un sentit ampli i donar prioritat a les orientades a la infància i dirigides a col·lectius menys afavorits o vulnerables.

Els guardons estàn oberts a la participació de la societat. D’aquesta manera, aquest dilluns s’obre la convocatòria perquè qualsevol persona o entitat que sigui coneixedora d’algun projecte, iniciativa o acció social que sigui mereixedora d’aquest guardó pugui presentar la seva candidatura. El formulari de presentació està disponible a la web d’Unicef i el termini s’acabarà el 19 de febrer de 2021. Tota la informació sobre la convocatòria del premi es pot trobar a les bases, també disponibles a la web de l’entitat.

Després de la recepció de totes les candidatures, un jurat, format per membres de la societat civil andorrana i de la Junta d’Unicef Andorra, escollirà el guanyador. El lliurament del premi està previst que es dugui a terme durant el segon trimestre de 2021.

Comentaris

Trending