Noves tecnologies, art i cuina saludable, en l’oferta de la Fundació Crèdit per a la gent gran

Les activitats previstes durant l’octubre en el marc del programa ‘Envelliment saludable’ inclouen tallers sobre el certificat digital, l’ús del sucre i els edulcorants i una activitat amb el Museu Thyssen i l’exposició ‘Talents’

La Fundació Crèdit ofereix formació virtual i recupera la presencial.
La Fundació Crèdit ofereix formació virtual i recupera la presencial. CRÈDIT ANDORRÀ

La Fundació Crèdit Andorrà ofereix noves activitats i formació per a persones majors de 60 anys. En el marc del programa ‘Envelliment saludable’ aquesta temporada l’entitat aposta per una oferta en un format híbrid. Així combinarà cursos que es faran de forma presencial amb altres que es podran seguir en línia.

El primer taller se centrarà en el Certificat Electrònic impulsat pel Govern, amb l’objectiu de simplificar i facilitar la relació del ciutadà amb l’administració en l’espai digital. La primera de les sessions es durà a terme els dies 6 i 13 d’octubre, a dos quarts de quatre de la tarda.

El segon taller serà creatiu i es durà a terme amb la col·laboració del Museu Carmen Thyssen Andorra amb motiu de l’exposició ‘Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas’, una mostra centrada en el diàleg artístic entre la Col·lecció d’Art de Crèdit Andorrà i la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza. Aquesta activitat, que porta per títol ‘Els paisatges d’Andorra’ es farà el dia 12 d’octubre en dos torns, a les onze del matí i a les quatre de la tarda.

El tercer dels tallers és de caràcter preventiu sobre salut i està enfocat als sucres i els edulcorants. En aquesta activitat s’explicarà què cal saber sobre aquestes substàncies i s’exploraran altres alternatives saludables per cuinar. Es durà a terme el dia 20 d’octubre a les quatre de la tarda.

La Fundació Crèdit Andorrà també segueix oferint formació virtual, perquè qui ho desitgi pugui també seguir els diferents cursos i tallers des de casa a través de la plataforma de formació virtual de L’espai. En aquesta oferta hi ha tallers de noves tecnologies, d’idiomes o activitats d’estimulació de la memòria. La formació virtual es pot seguir a través de la web de la Fundació.

Comentaris

Trending