Els familiars dels usuaris del Cedre ja els poden anar a veure

Des d’aquest dimecres ja són factibles les visites, això sí, de caràcter individual i durant només mitja hora i, ara per ara, una vegada a la setmana

Treballadors i padrins del Cedre en una concentració a l'exterior de la residència.
Treballadors i padrins del Cedre en una concentració a l'exterior de la residència. SAAS

Encara que ha estat el darrer centre sociosanitari en activar-se Salita a banda, finalment des d’aquest dimecres ja és factible que els familiars i amics dels residents al Cedre els puguin visitar després de més de tres mesos sense poder-ho fer. De moment, i fins a nova ordre, les visites hauran de tenir un caràcter individual i només podran durar, aproximadament, mitja hora. En una primera fase es mira que tothom pugui reprendre el contacte amb els seus éssers estimats.

D’aquí que les visites es programaran de dilluns a diumenge i, per ara, tindran un caràcter setmanal, encara que no es descarta que una vegada es tingui presa la mida a tot plegat els contactes puguin ser més sovintejats, especialment si es detecta que hi ha menys demanda de l’ara prevista, segons que han explicat alguns familiars que ja han acudit al centre sociosanitari colomenc.

Una vista de l'interior del Cedre.

Relacionat

Familiars de residents al Cedre demanen a la direcció que no dilati més les visites

El que està clar per ara és que les visites s’han de concertar prèviament -s’ha de demanar, per tant, cita prèvia- i que cal acudir al centre amb mascareta. La visita, de fet, es fa amb la protecció facial posada. Si cal altres mesures de seguretat o prevenció, com ara gel hidroalcohòlic, aquest ja està disponible al Cedre mateix.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending