La Creu Roja i l’ADVAA s’incorporen al fons Return & Conscience de Vall Banc

La iniciativa de l'entitat bancaria afavoreix projectes socials, mediambientals i d'energies renovables, cedint part de la comissió de gestió a les organitzacions col·laboradores

L'acte celebrat aquesta tarda per la signatura del conveni
L'acte celebrat aquesta tarda per la signatura del conveni Vall Banc

La Creu Roja Andorrana i l’Associació de Discapacitats Visuals i Auditius d’Andorra (ADVAA), s’han incoporat al llistat d’associacions beneficiàries del Fons Socialment responsable de Vall Banc Return & Conscience. La iniciativa afavoreix projectes socials, mediambientals i d’energies renovables, alhora que aporta rendibilitat al client.

El Fons Return & Conscience (R&C) de Vall Banc segueix els criteris d’inversió socialment responsables, ja que, a més d’aportar rendibilitat al client, afavoreix projectes socials, mediambientals i d’energies renovables. Addicionalment, el banc manté el compromís de cedir part de la comissió de gestió d’aquest fons a les entitats col·laboradores. 

El banc va repartir 12.560 euros entre les quatre primeres organitzacions a principis del mes de juliol

El director i tresorer de la Creu Roja, Jordi Fernández i Matthew Lodge, i el president i vicepresident segon de l’ADVAA, Marc Latorre i David Latorre respectivament, han signat aquesta tarda els convenis d’adhesió al fons. Per part de Vall Banc han signat el Director General de Gestió i el director General de Control de VB FONS, Arnau Via i Eduard Ballesta.

Amb els dos convenis signats ja hi formen part del R&C sis entitats socials: l’Associació Andorrana Contra el Càncer (ASSANDCA), l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra (ATIDA), l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional (AMIDA), l’Associació de Diabètics d’Andorra (ADBA) i a partir d’avui, la Creu Roja Andorrana i l’ADVAA. A principis del mes de juliol, es van repartir 12.560 euros d’aquest fons entre les quatre primeres organitzacionsun import que va suposar un 25,6% més que el de l’any passat.

Etiquetes

Comentaris

Trending