La CASS embarga més de 100 persones per impagaments de 365.000 euros en cotitzacions

En la majoria de casos es tracta de quotes d’autònoms i alguns dels deutes superen els 10.000 euros

La façana de la seu de la CASS.
La façana de la seu de la CASS. ALTAVEU

La Caixa Andorra de Seguretat Social (CASS) ha decidit embargar un centenar de persones per l’impagament de les cotitzacions, la majoria com a treballadors per compte propi. En total, l’import de les quantitats reclamades ascendeix a prop de 365.000 euros. La decisió s’ha fet pública via BOPA davant la impossibilitat de localitzar-los per les vies habituals.

El butlletí publica l’edicte amb la decisió adoptada per la direcció general de la parapública, pel qual s’acorda l’embargament dels béns o drets del patrimoni dels deutors, fins a cobrir la quantia dels diners que no s’han abonat a la CASS. Es tracta, en la gran majoria de casos, d’impagaments de les cotitzacions com a autònoms, tot i que també hi ha algun per les quotes dels assalariats.

En total, la xifra d’embargats supera el centenar. La majoria són autònoms que no han satisfet les seves cotitzacions, tot i que també hi ha fins a tres empreses per les quotes socials dels seus assalariats. Els deutes varien segons cada embargat però hi ha casos amb quantitats importants, superiors als 10.000 euros. L’import total dels deutes arriba als 364.566,13 euros.

La CASS dona ara deu dies a tots ells per “posar en coneixement una relació de béns i drets integrants del seu patrimoni en quantia suficient per cobrir l’import dels deutes. En cas contrari, podrà instar a tercers perquè col·laborin en la identificació d’actius i perquè facilitin l’embargament.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending