AndorraBanking aportarà 45.000 euros en dos anys a la Fundació Tutelar

La col·laboració permetrà que l’entitat social pugui acomplir els seus objectius i finalitats, especialment a l’hora de tenir cures de persones incapacitades

Signatura del conveni de col·laboració entre AndorraBanking i la Fundació.
Signatura del conveni de col·laboració entre AndorraBanking i la Fundació.

AndorraBanking i la Fundació Privada Tutelar han signat un conveni en virtut del qual la patronal del sector financer aportarà a l’entitat social fina a 45.000 euros els pròxims dos anys. L’objectiu de la donació és permetre que aquesta pugui assolir els seus objectius i finalitats.

Així, la col·laboració entre AndorraBanking i la Fundació ajudarà al fet que aquesta darrera pugui seguir donant assistència i protecció a les persones que hagin estat incapacitades o que estiguin en procés de ser-ho. També s’atendrà a menors en situació de risc o a gent que no pugui governar-se, entre altres. En tot cas, es deixa clar que la tutela es farà sempre amb la finalitat de protegir els seus interessos personals i/o patrimonials.

L’acord suposa una important injecció econòmica per a la Fundacio. En concret, de 45.000 euros al llarg dels dos pròxims anys.

Etiquetes

Comentaris

Trending