Afers Socials ofereix 40 places a Salita per a persones amb dependència greu i total

S'ha considerat necessària l'ampliació dels serveis de residència assistida degut a la situació actual derivada de la pandèmia de coronavirus

La residència Salita, a Escaldes-Engordany.
La residència Salita, a Escaldes-Engordany. Altaveu

El Govern ha aprovat aquest dimecres la modificació del conveni amb la societat Centre de Serveis Assistencials Domus VI-Salita d'Escaldes-Engordany per a la concertació de noves places de servei de residència assistida per a persones grans en situació de dependència greu i total. Així, s'oferiran 35 places per a persones amb dependència greu i cinc per a dependència total.

Aquest increment suposa tenir disponibles 23 noves places respectes les 17 que s’oferien fins a l’actualitat en aquest servei de residència. Es mantenen les 10 places del servei de respir i les 14 corresponents al centre de dia. La tarifa que ha de pagar el Govern pel servei de residència assistida en situació de dependència greu és de 1.400 euros i la tarifa del servei de residència assistida en situació de dependència total és de 1.800 euros.

Des del ministeri d'Afers Socials s'ha considerat necessari ampliar les places concertades dels serveis de residència assistida degut a la situació actual derivada de la pandèmia de coronavirus.

També en l'àmbit d'afers socials, s'ha adjudicat el concurs per al subministrament de productes de suport per al Servei del Banc de Productes de Suport del ministeri. L’objectiu és renovar el material que disposa el servei, així com reforçar el banc de productes. Aquest servei de préstec s’emmarca en la voluntat del Govern de facilitar que les persones amb dependència puguin romandre a les seves llars amb l’ajuda necessària.

Etiquetes

Comentaris

Trending