L’acolliment familiar, clau en la conferència per celebrar el Dia mundial de la Infància

La secretària d’Estat d’Afers Socials ha inaugurat una conferència en línia on ha posat en relleu la tasca que es fa des del servei especialitzat

Teresa Milà durant la Conferència telemàtica.
Teresa Milà durant la Conferència telemàtica.

La secretària d’Estat d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Teresa Milà, ha inaugurat aquest dimarts la conferència ‘Acollir nens i nenes, un dret a viure en família molt necessari i urgent’. Ha estat organitzat pel ministeri amb motiu del Dia mundial de la Infància.

En la conferència, Milà ha posat en relleu la importància de l’acolliment familiar i la tasca del Servei Especialitzat, que ofereix protecció als infants i adolescents en situació de desemparament. La xerrada, en format telemàtic, ha anat a càrrec d’Alberto Rodríguez González, psicòleg especialista en l’atenció psicosocial en aquestes situacions, a més de l’adopció. És també el responsable del Servei d’Acolliment Especialitzat de la Diputació Foral de Guipúscoa.

També pel Dia mundial de la Infància, que se celebra cada 20 de novembre, el ministeri organitza el dissabte un esdeveniment. Tindrà lloc d’11 h a 14 h a l’Illa Carlemany, sota el títol ‘El Racó de la Infància’, i tindrà diferents activitats per als nens i les nenes.

Etiquetes

Comentaris

Trending