58 famílies es beneficien de l’acció solidària del Rotary Club en benefici de Creu Roja

L’entitat va repartir regals pels infants i un capó per ajudar-les a passar un Nadal en millors condicions

Un moment de l'entrega dels lots i els capons.
Un moment de l'entrega dels lots i els capons. CREU ROJA

La campanya solidària engegada pel Rotary Club a favor de Creu Roja ha permès atendre un total de 58 famílies amb necessitats poder passar un Nadal en millors condicions. La iniciativa tenia un doble vessant. Per un costat, es repartien lots amb articles de primera necessitat, llibres i joguines perquè el Pare Noel els pogués portar als infants. Per l’altre, es va facilitar un capó per l’àpat del dia 25.

Des de l’entitat es considera la campanya tot un èxit. Així, 26 famílies van poder recollir regals i un total de 58 van tenir l’animal pel dinar de Nadal. Totes elles eren usuàries de la Botiga Solidària de la Creu Roja. Especialment emotiu va ser l’acte del dia 23, amb la presència del Pare Noel que va voler portar en persona els lots de regals als infants.

Des del Rotary Club es posa en relleu la “satisfacció” per l’acció realitzada, amb el suport del Centre Comercial Andorrà. Es remarca especialment el fet d’haver “pogut fer feliços els més petits”. L’import destinat a la campanya ha ascendit a 6.000 euros.

Es tracta d’una acció que reforça els vincles entre el Rotary Club i la Creu Roja. Per exemple, l’entitat ja col·labora amb una dotació econòmica al programa de primers auxilis per a infants de l’ONG.

Etiquetes

Comentaris

Trending