Afers Socials es planteja canviar d'allotjament el treballador explotat

Ja va haver d'anar a un altre lloc per fer els àpats després de rebre amenaces

Les amenaces a l'home van tenir lloc a Sant Julià de Lòria.
Les amenaces a l'home van tenir lloc a Sant Julià de Lòria.
Afers Socials es planteja canviar d'allotjament el treballador explotat a Sant Julià de Lòria després que aquest rebés amenaces el passat diumenge a la nit per part de dues persones. L'home ja ha va haver de marxar del lloc on dinava i sopava per amenaces.

El trasllat es vol fer amb la màxima ràpidesa tot i que no és senzill trobar un altre allotjament. El més accessible, i on hi ha places, no acaba de fer el pes per la situació i les dimensions de l'edifici. Ha de ser un lloc amb servei de menjador i, si més no, amb un bar restaurant molt pròxim tenint en compte que l'home va amb crosses i que té dificultat per moure's.

El canvi pot ser provisional a l'espera d'un lloc definitiu tenint en compte que la pròxima setmana s'ha de traslladar a Barcelona per ser operat del maluc i que hi romandrà durant uns tres o quatre dies. Així mateix, es té en compte que després de l'operació haurà de seguir una rehabilitació i que haurà d'anar a un fisioterapeuta, la qual cosa encara descarta més l'allotjament alternatiu que s'havia previst.

L'home també ha mostrat el seu desig de continuar vivint i treballant a Andorra ara que tindrà papers. Actualment està allotjat en una pensió, però la propietària que té altres inquilins és partidària, després de les amenaces, que marxi a un altre allotjament.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending