Signatures de condol a Andorra per la mort d’Elisabet II

El consolat britànic ha obert aquest matí per poder firmar en el llibre en record de la monarca; un dels que s’hi ha apropat ha estat el cap de Govern, Xavier Espot

Un moment de la signatura d'Espot al llibre de condol.
Un moment de la signatura d'Espot al llibre de condol. SFGA/ C.ESTEVE

El consolat del Regne Unit ha acollit aquest dimarts el llibre de condol per aquelles persones que volguessin expressar un missatge arran de mort, dijous passat, de la reina Elisabet II. D’aquesta forma, els residents s’han pogut apropar per, si així ho volien, fer un homenatge a la que durant 70 anys va ser monarca del país britànic. Entre ells, el cap de Govern, Xavier Espot.

El llibre està a disposició de la ciutadania d'Andorra durant unes poques hores. D’aquesta forma, la comunitat anglesa i altres residents han pogut expressar el seu condol per la defunció d’Elisabet II.

Un dels que s’ha apropat a signar ha estat Espot. Ha explicat que ha estat “una mostra de suport i de respecte a les institucions i als ciutadans britànics i de la Commonwealth”. En aquell moment, també hi eren presents el cònsol britànic, Lloyd Milen i la cònsol honorària al Principat, Fiona Dean.

Comentaris (1)

Trending