Setanta temporers argentins més inicien el retorn cap a casa seva

Quatre autocars han portat a l’aeroport del Prat un altre grup de treballadors que s’havien quedat travats al Principat a causa del coronavirus i les decisions del govern del país

Arribada dels temporers a l'aeroport de Barcelona.
Arribada dels temporers a l'aeroport de Barcelona. NADAL-JULIÀ

Un nou grup de treballadors temporers argentins arribaran demà a Buenos Aires. Aquesta tarda està previst que surti des de Barcelona un vol amb ciutadans que es traslladen cap a l’Argentina. S’hi enfilaran setanta persones que han estat fent temporada al sector turístic andorrà vinculat al món de la neu i que entre el coronavirus i les decisions adoptades pel govern del seu país havien quedat atrapades al Principat més temps del que hauria estat precís.

Quatre autocars, dos de Nadal-Julià, i dos més d’Andbus, han traslladat aquest matí els argentins des d’Andorra fins a l’aeroport de la capital catalana. Els nombre de vehicles són els necessaris per poder garantir el rati establert per les autoritats sanitàries per assegurar el distanciament social i, també, les mesures de prevenció per evitar la propagació del virus pandèmic. El viatge havia estat organitzat pels ministeris de Turisme i Afers Exteriors i s’ha dut a terme sense cap incidència.

PHOTO 2020 05 13 16 22 28
Els temporers a la T-1 del Prat.

Comentaris

Trending