Els sanitaris cubans ja volen cap a l’Havana

Els integrants de la brigada que encara quedaven al Principat han estat acomiadats per una dotzena de persones a altes hores de la matinada quan han sortit cap a Barcelona

https://youtu.be/63FvvYcT-HI

La vintena de sanitaris cubans de la brigada que va arribar al Principat els darrers dies de març per reforçar la plantilla del SAAS per afrontar el coronavirus ja vola cap a l’Havana. A les 10 estava programat el vol des de Barcelona que els havia de retornar cap a casa. Han estat tres mesos al Principat. Una vintena més de companys seus ja van retornar a Cuba en dues expedicions diferents prèvies. Un metge i una infermera han desertat.

Una dotzena al peu de l’hotel d’Escaldes (Panorama) on han estat allotjats tots aquest temps els sanitaris caribenys han acomiadat la delegació, que ha sortit en direcció a l’aeroport del Prat cap a 2/4 de 4 de la matinada. Han estat acompanyats en tot moment pel cònsol de Cuba a Barcelona, Alain González, que va venir al Principat dijous després de l’incident de l’anestesista desaparegut i la seva companya infermera.

PHOTO 2020 07 01 10 50 08
Els membres de la delegació amb el cònsol de Cuba a Barcelona ja a l'aeroport del Prat a punt d'embarcar.

 

Comentaris

Trending