Roger Padreny representa el Consell General a la Conferència de l’OSCE a Varsòvia

El consellers general ha participat en un panell centrat en la participació política dels joves, acompanyat de polítics d’Àustria i de Macedònia del Nord

Comentaris

Padreny, amb la resta de participants en la jornada.
Padreny, amb la resta de participants en la jornada.

El conseller general Roger Padreny està aquests dies a Varsòvia, on participa en la Conferència sobre la Dimensió Humana. Es tracta d’un esdeveniment organitzat per l’Oficina d’Institucions Democràtiques i Drets Humans de l’Organització per la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE). El parlamentari ha estat un dels ponents en el panell que s’ha centrat específicament en la participació política dels joves.

L’esdeveniment, que ha tingut lloc aquest dimarts, s’emmarca en la celebració del 30è aniversari de l’OSCE-ODIHR i aplega representants de les cambres parlamentàries dels diferents països de l’organització. S’ha distribuït en diversos panells, cadascú d’ells centrats en un àmbit concret.

En el cas de Padreny, la jornada tenia com a títol ‘Estat de Democràcia i participació política dels joves”, un àmbit on, justament, el conseller del grup socialdemòcrata s’ha significat especialment aquesta legislatura. Juntament amb l’andorrà, han pres part, entre altres, al panell l’austríac, David Stögmüller, la parlamentària de Macedònia del Nord, Sanela Shkrijel.

Comentaris

Trending