Josep Dallerès nomenat membre del Grup de reflexió d’alt nivell del Consell d’Europa

L’equip està format per set persones i té l’objectiu de considerar possibles respostes a les noves realitats i reptes socials

Josep Dallerès nomenat membre del Grup de reflexió d’alt nivell del Consell d’Europa
Josep Dallerès nomenat membre del Grup de reflexió d’alt nivell del Consell d’Europa Anem Editors

La secretària general del Consell d’Europa, Marija Pejčinović, ha anunciat aquest dimecres que Josep Dallerès ha estat seleccionat per formar part d’un Grup de reflexió d’alt nivell. L’equip està format per set persones, entre elles Dallerès, i té l’objectiu de considerar possibles respostes a les noves realitats i reptes socials.

El passat 20 de maig a Tori, Itàlia, durant la reunió dels ministres d’afers exteriors del Consell d’Europa es va decidir autoritzar a la secretaria general la creació d’un grup de reflexió d’alt nivell de set persones. Finalment, quedarà integrat per Mery Robinson, d’Irlanda, Bernard Cazeneuve, de França, Iveta Radicova, d’Eslovàquia, Evangelos Venizelos, de Grècia, Federica Mogherini, d’Itàlia, Ine Marie Erikse Soreide, de Noruega, i Dallerès per Andorra.

La primera reunió del grup tindrà lloc el proper 29 de juny a Estrasburg i es trobarà regularment per tal de preparar un informe que haurà de ser lliurat al Consell d’Europa abans que finalitzi la presidència irlandesa del Comitè de Ministres.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending