La gendarmeria avisa que farà controls de tornada a França

Les autoritats franceses recomanen viatjar cap a Andorra de forma esglaonada i amb sentit comú durant tot el mes de juny, recordant que el virus encara està present en l’ambient

Imatge d'arxiu de cues de cotxes en els accessos a Andorra per la banda francesa.
Imatge d'arxiu de cues de cotxes en els accessos a Andorra per la banda francesa. ARXIU

La gendarmeria recomana als ciutadans francesos desplaçar-se amb mesura cap al Principat a partir d’aquest dilluns i de fer-ho de forma esglaonada per evitar “embussos importants” i bloquejos d’hores i hores en les carreteres d’accés a Andorra. Alhora, recorda que té previst fer controls d’accés al territori francès de tornada, una vegada els vehicles tornin des del Principat en direcció als seus domicilis, a França.

Les autoritats franceses de diversa naturalesa estan advertint els darrers dies a través de les xarxes socials i d’altres canals de comunicació que cal parar compte i aplicar el sentit comú davant l’obertura comercial d’Andorra. Els consta que almenys procedents de la zona de l’Arieja s’espera una gran afluència de persones cap a Andorra. I a partir de dimarts, l’àrea d’influència s’hauria d’ampliar.

“És molt recomanable que es realitzin els viatges durant la setmana i el mes de juny”, adverteix la gendarmeria i, tot desitjant als seus conciutadans que puguin fer bones compres, també els avisa que respectin les mesures de seguretat i de prevenció, que se sigui responsable en definitiva, perquè “el virus encara hi és”.

Comentaris

Trending