Espot inicia el viatge a Liechtenstein que li ha de donar claus per negociar amb la UE

El cap de Govern està acompanyat per la ministra d’Afers Exteriors i el secretari d’Estat d’Afers Europeus

Espot i Ubach reunits amb Risch i Hasler.
Espot i Ubach reunits amb Risch i Hasler. SFGA

El cap de Govern, Xavier Espot, la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i el secretari d’Estat d’Afers Europeus, Landry Riba, han iniciat aquest matí a Vaduz un viatge oficial a Liechtenstein que, més enllà d’enfortir les relacions institucionals bilaterals, té com a objecte agafar elements referencials en vista a negociar determinats aspectes amb la Unió Europea (UE) en el marc de l’acord d’associació.

Entre altres coses, per exemple, i queda clar en totes les reunions públiques que hi està havent, Andorra voldria mantenir el sistema de quotes d’immigració que té actualment. I la base de la negociació és la fórmula que al seu dia es va atorgar a Liechtenstein, que és revisable periòdicament però que admet un format de cupons per limitar l’entrada d’immigrants per a treballar a Liechtenstein.

visita govern liechtenstein

Espot i Ubach han estat rebuts aquest matí a la seu governamental de Vaduz per part del primer ministre, Daniel Risch, i la ministra d’Afers Exteriors, Educació i Esports, Dominique Hasler. Els representants andorrans han de visitar durant els propers dies diverses institucions del país centre-europeu.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending